Trilulilu

 

 

Ai uitat parola?

Ce iti oferim

Sistemul parteneri este un program de parteneriat dezvoltat de Trilulilu, care ofera posibilitatea detinatorilor de continut sa identifice continutul lor pe site-ul trilulilu.ro, iar mai apoi sa decida cum anume doresc sa il utilizeze in continuare.

Control
Sistemul Parteneri Trilulilu ofera in primul rand control asupra continutului tau. Nu e nevoie sa fi publicat tu fisierele pe site. Chiar daca acestea au fost postate de catre alti utilizatori, le poti identifica si hotari cum anume doresti sa te folosesti de ele.

Monetizare
Monetizarea continutului video este unul din lucrurile pe care le stim face cel mai bine. Te putem ajuta sa generezi venituri din continutul tau intr-un mod transparent si usor.

Promovare
Odata identificat continutul, acesta poate fi folosit ca spatiu de promovare pentru serviciile si produsele tale.

Rapoarte
Iti punem la dispozitie rapoarte automate cu numarul de vizualizari ale fisierelor identificate sau veniturile pe care acestea le-au generat.

Encodare HD si prioritate
Fisierele pe care partenerii nostri le posteaza in canalele proprii au prioritate la encodare precum si calitate marita.

Dezactivare
Poti decide sa dezactivezi fisierele pe care le-ai identificat, chiar si cu o limita de timp. De exemplu, daca un videoclip a fost postat pe site de catre un utilizator inainte de a fi lansat oficial, poti opta sa il dezactivezi pana la data lansarii oficiale.

Contact

Daca ai intrebari sau intampini probleme, contacteaza-ne la parteneri@trilulilu.ro sau prin formularul de pe pagina contact